15
Χρονια
Εμπειριας

About Us

Η Ιστορια μας
section-seprator

Η εταιρεία: "ΜΙΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ", δραστηριοποιείται στο χώρο της παρασκευής Ντόνατς, πιροσκί και συναφών προϊόντων, από το 2002.

Στα πλαίσια της αποκλειστικής προμήθειας των καταστημάτων της αλυσίδας εστίασης Coffee Time και σε στενή συνεργασία με τον όμιλο αυτό, έχει εξειδικεύσει την παραγωγή της και σήμερα παρασκευάζει ένα ιδιαίτερο προϊόν ντόνατς, έχοντας πετύχει την εκπληκτική γεύση του παραδοσιακού Αμερικάνικου προϊόντος, συνδυάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά γεύσης, ποιότητος, διατηρησιμότητας, φρεσκάδας, μαλακότητας κλπ.

Βασική και ουσιαστική επιδίωξη της "ΜΙΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ " είναι η παρασκευή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων, τηρώντας στο ακέραιο τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων.

 Τα προϊόντα μας παράγονται από εξειδικευμένες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας για το συγκεκριμένο προϊόν με βασική προϋπόθεση την απουσία γενετικά τροποποιημένων συστατικών.

 Η "ΜΙΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ", τηρεί σύστημα ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 (HACCP) το οποίο ελέγχεται στα πλαίσια της πιστοποίησης, σε ετήσια βάση, από μεγάλο Γερμανικό Φορέα. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι : Αλυσίδα Καταστημάτων Coffee Time, Αλυσίδα Καταστημάτων Beat, ΙΚΕΑ, Pizza Fan, Baker Master, Market In, Γευσήνους, Yummy Donuts, ....

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@midesfood.gr ή στο τηλ 2102409467.